Over ons

Welkom!

StudNed.nl brengt het laatste nieuws over onderwijs, werken en wonen, nieuws over hogescholen en universiteiten en bericht over alle andere facetten die een studentenleven rijk is. StudNed.nl is dan ook dé nieuwssite voor studenten.

StudNed.nl is opgericht door studenten, om in de nieuwsbehoefte van studenten te voorzien. Een overzichtelijk aanbod van studentgericht nieuws.

tip-de-redactie
Heb je tips voor nieuws? Mail redactie@studned.nl of gebruik het tip-formulier.

De redactie

StudNed is opgericht door Marcel Trip en Gerrit Duits.

Hoofdredacteur Marcel studeert Wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Zakelijk leider en redacteur Gerrit studeert Technology Management aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De redactie bedankt beeldStern illustratief ontwerp voor het ontwerpen van het StudNed-beeldmerk en de StudNed-iconen.

Adverteren

StudNed.nl is een nieuwe site met een sterke groeiambitie. We worden de leidende nieuwssite gericht op studenten in het hoger onderwijs.

StudNed.nl richt zich specifiek op de top-10% van de half miljoen HO studenten in Nederland. Deze studenten zijn actief bij een studentenorganisatie, binnen de studentenvertegenwoordiging van hun instelling of werken daar als student-assistenten.

Hierdoor hebben wij een doelgroep van 50.000 studenten. We hebben het doel om na een jaar een marktaandeel tussen de 10% en 20% te bereiken. Dit zijn dus 5.000 tot 10.000 unieke bezoekers per maand in de leeftijdscategorie 18-30, hoogopgeleid en met een ambitieuze instelling.

We streven er naar om samen te werken met de beste adverteerders voor onze doelgroep. Advertenties moeten voor de lezer relevant, aantrekkelijk en nieuwswaardig zijn om het maximale effect te bereiken. Als u wilt adverteren op StudNed.nl, neem dan contact op met Gerrit Duits (06 511 78 424 – gerrit@studned.nl). StudNed.nl hanteert gunstige tarieven voor geschikte adverteerders.

Volg StudNed.nl via: