Loyens & Loeff is beste werkgever van Nederland

Gepubliceerd op 27 juli 2009, 11:07
Auteur: StudNed.nl Redactie (Gerrit)

Advocatenkantoor Loyens & Loeff is de beste werkgever van Nederland, zo blijkt uit onderzoek van Effectory en VKbanen. De 263 deelnemers hebben een op maat gemaakt onderzoek uit laten voeren onder hun totale personeel, of ondergingen een quickscan op basis van een a-selecte steekproef. Het onderzoek beperkt zich tot ondernemingen met minstens 1.000 werknemers.

De meer dan 1.500 werknemers van Loyens & Loeff gaven hun bedrijf de hoogste cijfers voor de aspecten werkzaamheden, collega`s en algemene organisatie. Andere criteria waren onder meer beloning, arbeidsomstandigheden en algemene tevredenheid. De score voor algemene tevredenheid is bij alle bedrijven tezamen gedaald van 7,4 in 2008 naar 7,1 in 2009. In Scandinavische landen zijn werknemers nog iets blijer dan in Nederland, maar Nederland scoort wel beter dan Frankrijk en Italië. De gemiddelde tevredenheid van alle Europese werknemers is 6,7.

Koploper Loyens & Loeff haalde vorig jaar een 8,2 als eindcijfer. Dit jaar scoort het advocatenkantoor een 8,4. De top tien bestaat verder uit KLM (8,2), Vanderlande Industries (8,1), Van Haren Schoenen (8,1), Sanoma Uitgevers (8,0), Hunkemuller, Movares, ProRail, Croon Elektrotechniek en M&S Mode.

Bron:  Randstad.nl


Plaats een reactie


Volg StudNed.nl via: