Gratis printen voor studenten in 12 steden

Gepubliceerd op 19 januari 2010, 12:01
Auteur: StudNed.nl Redactie (Gerrit)

hacked printer
GratisPrint.nl biedt studenten de mogelijkheid aan om gratis te printen. Onder en bovenaan de pagina staat dan wel een mededeling van een sponsor. Je kan jouw document via internet naar de printer sturen, en het papieren document dan ophalen bij een van de vestigingen. Dit zijn bijna allemaal Selexyz en Joho-winkels.

Na een pilot-fase is de huidige site in juni 2009 gelanceerd. Inmiddels loopt het aantal gratis printende studenten in de tienduizenden.

Voor wat hoort wat
Tijdens het inschrijven wordt een hoop over je gevraagd. Voor het printen moet je onder andere jouw verwachte afstudeerdatum, mobiele telefoonprovider, muziekvoorkeur en woonsituatie doorgeven. “Deze hebben ieder toegevoegde waarde voor jou als student en bieden je iets waar je wat aan hebt. Zo krijg jij alleen de boodschappen te zien die voor jou ook echt interessant zijn.”

Duurzaam
De printjes zijn ook nog eens 100% klimaatneutraal. De uitstoot door het printen wordt gecompenseerd doordat via de Climate Neutral Group geïnvesteerd wordt in CO2 besparende projecten.

Locaties
GratisPrint.nl heeft in totaal 24 locaties in Amsterdam, Arnhem, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Tags: #duurzaamheid


Plaats een reactie


Volg StudNed.nl via: